Free mp3 download

17 Ağustos 2011 Çarşamba

Bilinçli Kayboluş Destanı 3

...
Bir çok kadın O`nun elini tutmaya çalışıyordu. Dokunduğu her el, aynı yönde farklı adımlar attırıyordu. Eski sevgililerinin isimlerini söylüyorlardı kulağına usulca. Aklında paranoyanın tohumları kök salmaya başlamıştı bile.
- Ya onlar eski sevgilileriyse.
Ayağını hissetmiyordu artık. Bir boşluktaydı. Kadınların çıplak vücutlarını hissediyordu. Her biri sıraya girmiş teker teker üstünden kayıp geçiyordu. Uyumadan önce koyunları saymaya benziyordu sanki. Gitmek istiyordu. Bunu söyledi ve kadınları ona bir bardak şarap ikram etti. Her kadının kendi seçiminden birer damla alınarak yapılmış bir şarap kokteyli demek daha doğru olur sanki.

Oda 2

Koridor farklılaşmıştı bu sefer. Eski soğuk kasvetli havasını bırakmıştı, ayaklarını kaplayan soğuk hava kaybolmuştu. Yeni bir çıkıntı bulmaya çalışıyordu ama yerden yükselen sık yapraklar ona biraz zorluk çıkarıyordu. Bu sefer bulduğu ilginç bir çıkıntı değil, sıradan her evde olan bir kapı kulpuydu.
İçeri girdiğinde, çıplak ayaklarında kumların dolaştığını farketti. Haraket eden kumlardı bunlar, O`na gideceği yönü gösteren kumlar. Kafasını kaldırdı. Karanlığında güneşi bulmaya çalışıyordu.
...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder