Free mp3 download

22 Ağustos 2011 Pazartesi

Bilinçli Kayboluş Destanı 4

...
Güneşin olmadığı anlarda güneşin aslında bir manası yoktur. Bizde oluşmayan algıları aramak insan yaratılışına pek uymaz. Güneşin varlığı bilinçli bir kayboluş için gerekli miydi, yoksa O`nun yaratacağı şeyde O`na engel olabilir miydi?
Bu soruyla devam etti bir süre yoluna. Vereceği cevabın daha uzakta olduğunu bildiği halde düşünmeye devam etti. Nasıl olsa zaman asla kimsenin hayatını etkileyemeyecek kadar durağandı. Bir süre bunu insanlara anlatmaya çalışmıştı. Nefret ettiği bir kadından duymuştu bunu. Kendilerine zaman vermeleri gerektiğini. İnsanlar değişmedikçe zaman olduğu gibi devam edecekti ama insanlar hep zaman isterdi.
Kumlardan çıkışı ummadığı kadar olmuştu. Korkmuştu aslında ilk baştan, yumuşak toprağın altında sert bir zemin hissedince. Şaşkınlığı fazla uzun sürmeden taşla beraber yükseldi göğe. Peygamberin hissettiğini hissetmiş midir acaba biraz?

Oda 4

Bastığı zemin herhangi bir hisle anlatamayacağı kadar karmaşık ve yabancıydı. Maviyi görmesede hissediyordu. Hafifliğin üstüne şefkat veren bir anne gibi değil şefkat isteyen annenin duyduğu hisle bıraktı kendini.
....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder